2011_12_03_Petrolul-Pandurii_670_3260

In ultimul meci al turului de campionat Petrolul a remizat la Bucuresti, contra Sportului Studenţesc, scor 1:1. Singurul gol al petrolistilor a fost reusit de Komazec dar sarbul a mai avut doua mari ocazii de gol, ambele din postura singur cu portarul. Astfel, Petrolul incheie turul de campionat cu 18 puncte.

Fata de meciul de Cupa, Vivi i-a introdus pe odihnitii P.Stoica, Dumitru si Oprita in primul 11 in timp ce Stoimirovici a fost titularizat (el intrand in Cupa pe final de meci). In rest, echipa a fost reconfirmata.

PRIMA REPRIZĂ – Meciul a inceput intr-o nota de echilibru cu ocazii de ambele parti. Buleică are ocazie bună dar preferă sutul in locul unei pase. De aici incolo a existat o singură echipă si rând pe rând Curelea si ai lui s-au jucat cu ocaziile. Mingiile ce zburau nestingerit prin faţa porţii lui Bornescu au atras nemulţumirea suporterilor petrolisti prezenţi la Bucuresti, si de aceasta dată in număr mare, ce le-au strigat jucătorilor să joace fotbal. Intre timp Vivi il scoate pe Enescu si-l introduce pe Komazec si are loc modificarea formulei ofensive: Dumitru trece mai in spate, Opriţa coboară in linia mediană in timp ce sârbul joacă in faţă. Finalul reprizei ne oferă si cea mai mare ocazie a Petrolului: P.Stoica ii paseaza excelent lui Komazec care, scapat singur cu portarul, trage doar in acesta.

REPRIZA SECUNDĂ– Incepe perfect pentru „găzari” si, in urma unui corner, Komazec inscrie din 6m, cu capul, la o iesire ezitanta a portarului advers. N-am apucat sa ne bucuram prea mult pentru că, o acţiune desfăsurata pe partea noastră stânga, a dus la egalare: pătrundere in careu si sut violent in bară iar mingea revine la jucător de la Sportu’ ce introduce mingea in poartă. Petrolul incearcă să-si asigure toate punctele dar Komazec ratează incredibil – din nou din postura singur cu portarul, lob-ul ducându-se peste poartă. Finalul s-a jucat cu garda jos de ambele parţi dar rezultatul a ramas acelas: 1:1. La sfarsit jucătorilor li s-a strigat, pe merit, „NU MERITAŢI/NU MERITAŢI/LA PETROLUL SĂ JUCAŢI”!

CASETA TEHNICA

PETROLUL: Bornescu – Melinte (min.61 Străuţ), Petrovici, Sipovici, P. Stoica – Bărbulescu (min.25 Komazec), Enescu – Fl. Dumitru, Stoimirovici (min. 82 Roman), Buleică – Opriţa

BILANT TUR 2011/2012

18 puncte (7 puncte acasa si 11 obtinute in deplasare)
4 Victorii (2:1 acasa cu Otelul, 4-1 acasa cu Sibiu, 2-0 la Chiajna, 1-0 la Gaz Metan)
6 Egaluri
15 Goluri marcate
18 Goluri primite