UPDATE: LSCT a emis de asemenea un comunicat.

Pana in acest moment au fost emise 3 comunicate ce cer conducerii DEMISA pentru rezultatele obtinute in acest sezon. Cele 3 sunt: Peluza 1, Peluza Latina si ADGA. Singurii ce nu si-au expus pana in acest opinia legata de situatia clubului sunt cei de la LSCT.

Redam mai jos cele 3 comunicate:

COMUNICAT PELUZA 1

GATA ! INCEPE REVOLUTIA !!

Am ajuns la capătul răbdării! Punem punct aici umilinței cu care este tratat clubul nostru drag! Nu mai acceptăm ca Petrolul Ploiești să fie folosit de un grup de interese și de personaje care au dovedit că nu au capacitatea să managerieze decât cluburi de fotbal care evoluează la nivelul Ligii a IVa.
Prin acest comunicat de presă, Peluza I Ilie Oană solicită public demisia întregii conduceri a Petrolului Ploiești. Totodată, îi solicităm domnului Mădălin Mihailovici, CEO Veolia, partenerul finanțator al clubului nostru, ca până la finalul acestui tur de campionat să înceteze cu minciunile și promisiunile și să accepte singura variantă pe care noi o agreăm: transformarea Petrolului într-un club profesionist de fotbal.
În cel mai scurt timp, noi, cei care am pus bazele asociației sportive care deține brand-ul ”FC Petrolul Ploiești”, vom prezenta noua conducere a clubului pe care o agreăm și în care avem încredere că poate îndeplini obiectivele acestui an.
Partenerul finanțator are din acest moment două variante, fie va accepta propunerea noastră, fie îi solicităm să se retragă de la Petrolul Ploiești și să cedeze ACS Petrolul 52, așa cum noi, i-am cedat echipa și le-am acordat încrederea necesară în tot acest timp.
De altfel, solicităm ca împreună cu cei vinovați de acest dezastru să plece și toți jucătorii aduși pe comisioane frumoase.

Petrolul e al nostru și așa va rămâne! Dacă nu veți înțelege acest lucru îl vom lua înapoi din mâinile acestor afacerişti cu orice preț și prin orice mijloace!

COMUNICAT PELUZA LATINA

DEMISIA! Ne-ați îngropat, iar lipsa de performanță nu poate avea decât o singură consecință: demisia imediată și în bloc a conducerii tehnice actuale.

Petrolul are nevoie de un președinte puternic, care să ia taurul de coarne când simte că situația o ia la vale, nu să fie jucăria băncii tehnice. Dacă nu e în stare, să ne lase și el pentru unul care știe și vrea să acționeze.

Vrem reconstrucția imediată cu o nouă conducere tehnică, capabilă să evalueze corect și urgent lotul de jucători și să îl curețe de mediocritatea devenită deja endemică.

Ne-am săturat de scuze bălmăjite confuz la finalul unor meciuri-catastrofă în care am alergat pe teren fără nici cea mai mică idee de joc!

COMUNICAT ADGA

„A greși este omenește, a persevera în greșeală este diabolic!”

După ce așteptările găzarilor au fost înșelate în mod repetat, iar tăcerea noastră a fost interpretată drept slăbiciune, este vremea să tragem linie și să cerem socoteală.

„Demisia, Moldovan, împreună cu toată conducerea tehnică! Du-te, lasă-ne, auto-intitulatule mascul alfa al haitei de lupi, care te-ai dovedit de fapt o veveriță jigărită, de care nu se mai sperie nimeni!”

După rezultatele execrabile care ne-au dus pe loc de play-out, este imperios ca banca tehnică să-și ceară scuze public pentru compromiterea gravă a obiectivului, după care să dispară prin ușa din dos a clubului pe care l-a dezonorat. Ne-am săturat de vorbe și justificari!

Singura justificare în fotbal sunt rezultatele, iar la voi dă cu virgulă! Plecați, nu are sens să mai continuați!

Asociatia Diaspora Galben Albastră cere de urgență Adunării Generale a Acționarilor și Consiliului Director regandirea rapidă a unei strategii capabile să ne ducă în play-off și, de acolo, la promovare!

La final, un mesaj pentru echipă: „Purtătorilor ilegali de tricouri petroliste, vă sunt grele tricourile pe voi?! Probabil, pentru că deși nu par, sunt încărcate de o istorie bogată, de care suntem cu toții mândri. Mai puțin de realitatea cenușie. Datoria voastră primordială, la condițiile și bugetul pe care le aveți asigurate, este să le onorați și să produceți victoria în teren, meci de meci! Treziți-vă, în ceasul al doisprezecelea!

DOAR PETROLUL!

COMUNICAT LSCT

Încă un mascul efemer în curtea Petrolului : Viorel Moldovan!

Foarte multe nu mai sunt și e inutil să mai fie spuse.Petrolul Ploiești traversează una dintre cele mai negre perioade ale existenței sale zbuciumate iar valul uriaș de incompetență și de lipsă de profesionalism tinde să sufoce clubul. Situația e critică, eșecul face parte din cotidian iar pentru asta nu răspunde nimeni.Ultimele două ediții de campionat, dezastruoase și de tristă amintire par a fi o imagine blândă dacă ne uităm la coșmarul pe care îl trăim azi.Și toate acestea pentru că:

  • nu a știut, nu știe și nu va ști niciodată să conducă un vestiar,
  • nu a fost capabil să alcătuiască un lot în care valoarea să fie criteriul principal de selecție,
  • nu reușește, după atâta timp, să așeze echipa în teren, astfel încât fiecare jucător să dea randament maxim pe postul care i se încredințează,
  • este conflictual, orgolios și nu are nicio fărâmă de tact pedagogic,
  • nu are minimul de decență pentru a-și da demisia după înfrângerea istorică dim meciul cu Aerostar Bacău,
  • pentru toate cele de mai sus și pentru încă multe altele, Liga Suporterilor Constantin Tabarcea îi solicită președintelui Costel Lazăr DEMITEREA IMEDIATĂ A ANTRENORULUI VIOREL MOLDOVAN.

Este și așa extrem de târziu, acest lucru ar fi trebuit să se întâmple imediat după egalul de acasă cu CSM Slatina.
Iar dacă președintele nu are dorința, putința și determinarea necesare să facă acest lucru atunci putem considera că Petrolul Ploiești este o căciulă prea mare pentru el și atunci va fi necesar ca și Costel Lazăr să facă un pas în spate.

Ați vrut liniște. Ați avut-o. Poate chiar prea multă.Acum e vremea deciziilor.A acțiunii.Pentru binele Petrolului.