romulus ciobanu

El va veni la Petrolul insotit de Catalin Grigore, antrenor cu portarii. Ciobanu era pana in momentul de fata antrenorul celor ce la FCM Alexandria, contracadidata noastra la promovare.

Dupa ce Tavi Grigore a renuntat la postura de principal al echipei conducerea a promis ca acesta va fi inlocuit de un nume important ce se potriveste cu ambitiile partenerului Veolia.

Vrem mai mult. Vrem să nu mai trăim fiecare meci cu puls 200 şi vrem să facem performanţă. Negociem în acest moment cu trei antrenori, dar până nu vom finaliza negocierile numele vor rămâne secrete. Fiecare antrenor trebuie să ne prezinte un proiect şi viziunea sa despre performanţa viitoare a echipei. Vom plăti un antrenor la Liga a 3 a mult mai bine decât echipele din prima Ligă, deci e normal să cerem performanţă.
Mihailovici, partener/finantator Petrolul in urma cu cateva zile

Astfel, a fost numit Romulus Ciobanu.

Fost jucător la Metalul Plopeni, Poli AEK, FC Vaslui, CSM Ploieşti, actuala Astra, sau CSO Plopeni, Romulus Ciobanu a mai pregătit în cariera sa de antrenor echipa CSO Plopeni, Autocatania Caransebeş, cea de juniori republicani a clubului Chindia Târgovişte şi AFCM Alexandria, pe aceasta din urmă promovând-o din Liga a 4-a şi aflându-se acum la al treilea sezon pe banca tehnică. Ca jucător, Ciobanu, originar din Pucioasa, Dâmboviţa, a fost mijlocaş şi a evoluat în 8 meciuri în Liga 1, în 2004, pentru Poli AEK Timişoara.