UTA se impune cu 2-0 in fata Petrolului aparat de gafeurul Avram ce este antrenat si titularizat, conform lui Nae Constantin, de  Catalin Grigore. Am aratat trac si greselile ne-au costat din nou. Dar, nimic surprinzator – continuam sa mergem pe mana unor jucatori al caror nivel este discutabil.

Grozav, un nou meci slab

PRIMA REPRIZA

Incepem cu un presing bun, primele 5-10 minute ne arata o echipa dornica de puncte dar totul se schinba la 180. Meijers, cuprins parca de emotii, se complica aiurea si ofera un corner gazdelor. La putin timp iese la iveala „preferatul” suporterilor: AVRAM! Acest portar tinut in brate de Catalin Grigore, un antrenor cu portari ce ar trebui demis si trimis la plimbare. Revenind la Avram, aceasta incepe spectacolul cu o balbaiala, la un sut ce se ducea clar afara, oferind un corner gratuit utistilor. Nu trec multe minute si Avram incearca sa evite un corner, respinge din alunecare doar pana in 16 metri de unde Miculescu trage la coltul scurt – e Avram acolo, mingea ii trece pe sub mana, si intra fara probleme: 1-0 pentru Uta. Urmeaza un mic soc pentru echipa, UTA ataca dar nici ei nu sunt cine stie ce. Ne revenim, meciul se echilibreaza dar ratam nonsolant in fata portii. Ticu are parte de o lovitura de libera de la 20 de metri dar trage slab si in finalul reprizei Huja e faultat si in cadere faulteaza dar la TV „expertii” tipa „al doilea galben”. Intram la pauza cu Avram in gand, Pashov slab si Huja pasibil de eliminare in repriza secunda. Multe alte maini moarte dar asteptam curiosi miscarile lui Nae.

REPRIZA SECUNDA

Nae schimba la pauza: intra Borta si Cebotaru, ies Pashov si Dumitriu. Totusi, nu se intampla absolut nimic extraordinar. Jucam slab, UTA adopta un stil pragmatic cu trageri de timp si dam impresia, cel putin in primele 20 de minute, ca si daca am fi jucat 2 zile nu am fi marcat. Avram continua sa degajeze prin tribune si vine minutul 70 cand Miculescu, autorul primului gol, se arunca intr-o serie de driblinguri in partea dreapta si finalizeaza la colt, Avram din nou spectator dar de data asta si cu cei 4-5 fundasi aflati la 5-10 metri distanta de marcator. Vreo 6 atingeri fara a fi talonat serios. O aparare slaba a echipei noastre.
Ultimele 20 minute ne arata o echipa Petrolul dornica de a marca cel putin un gol, Nae renunta si la Huja si trecem in sistemul 4-2-3-1 cu Bratu, Mazarache si Tucaliuc in atac. Multe centrari dar nu foarte precise, singura care isi gaseste o destinatie este in minutul 91 cand Ivanoski trimite din foarfeca peste poarta. Da, e si el pe teren. Langa era Mazarache care avea o pozitie mai buna.

Doua meciuri, zero puncte si in continuare se anunta o viata grea in prima liga. Valoric nu suntem unde trebuie dar atitudinea este una dezamagitoare! Titularizarea unor jucatori slabi si-a pus, si astazi, amprenta pe rezultatul final.

Statistici
"O seara trista, am pierdut din nou si asta nu e bine deoarece vin meciuri din ce in ce mai grele si o sa fie o presiune din ce in ce mai mare. Sunt in general suparat pe toate greselile. Va trebuie sa muncim mai mult si sa facem mai putine greseli. La impresie artistica...nu ma multumeste cu nimic, as fi vrut sa jucam urat si sa castigam. Il asteptam pe Irobiso, cred ca suntem ok cu jucatorii. Trebuie sa ne ajutam doar cu noi. Poate vom reusi sa invingem cea mai in forma echipa, diferentele nu sunt mari. Greselile, uneori nu poti sa le eviti si depinzi de ele. N-as putea sa spun ca este diferenta mare intr eliga a doua si liga intai, sunt greselile individuale, tremura putin piciorul cand pasam sau driblam si sunt sigur ca o sa aratam mai bine." - NAE CONSTANTIN

CASETA TEHNICA

FC Petrolul: 12. Avram – 3. Meijers, 30. Tamaș, 2. Huja – 26. Pashov, 44. Dumitriu, 8. Jair, 5. Țicu – 24. Cioiu, 22. Ivanovski, 7. Grozav

Rezerve: 31. Vâlceanu – 11. Seto, 15. Olaru, 20. Tucaliuc, 37. Cebotaru, 67. Velisar, 93. Măzărache, 98. Bratu, 99. Borța

Antrenor: Nicolae Constantin

Vizualizari: 24 views

Foto: gsp.ro