06_-_ALRO_-_Petrolul

Petrolul a plecat la Alba-Iulia cu dorinta de a obtine toate cele 3 puncte, puncte ce ne-ar fi trimis pe prima pozitie a clasamentului! Din pacate, rezultatul a fost unul dezastruos: o infrangere dureroasa atat din punct de vedere al scorului cat si al evolutiei si determinarii aratate de jucatorii petrolisti!

PRIMA REPRIZA
Petrolul a inceput intr-un presing continuu dar fara a-si crea vreo ocazie. Gazdele se multumesc sa stea la cutie si-n minutul 20 Carja face hent in careu. Executa Giurgiu cu o scarita si scorul devine 1-0 pentru gazde! Vivi Rachita face prima schimbare la Petrolul in min.25: iese Garleanu si intra Catarama! O schimbare ce ar trebui sa ne ajute mai mult in destabilizarea partilor laterale a adversarilor! Petrolul incearca sa treaca de apararea supra-aglomerata a gazdelor dar nu reuseste sa aproprie de careul de 16m al gazdelor! Timpul trece si Petrolul nu reuseste sa-si creeze vreo ocazie importanta! Pauza opreste neputinta noastra!

REPRIZA A DOUA
– Vivi Rachita face si a doua schimbare: iese Carja si intra Buhaescu! TOTUL PE ATAC! Catarama rateaza prima ocazie importanta a Petrolului: lansare Dumitru si Catarama trimite, spectaculos, pe spate dar, din pacate, peste poarta! Gazdele au si ele doua ocazii mari dar scapam fara gol! Cristi Vlad il incearca de la distanta pe portarul advers! Scorul ramane insa 1-0 pentru gazde! Petrolul  a reusit sa-i mai impinga pe cei de la Alba-Iulia in propriul careu dar nu reuseste sa marcheze.
Ultima schimbare la Petrolul in min.68: iese Buhusi si intra Liviu Mihai! Nu trec doua minute ca Paun si Ramniceanu comit o gafa de proportii si ii permit lui Muresan sa inscrie pentru 2-0! Vivi Rachita se ia cu mainile de cap si totul pare pierdut! Lovitura libera pentru Petrolul: centrare si lovitura de cap a unui petrolist iar mingea este respinsa de pe linia portii (desi nu este foarte clar – fiind posibil sa fi depasit linia)!
„Cireasa de pe tort” avea sa fie adusa de o noua gafa a lui Ramnicenau care la un sut pe coltul scurt isi respinge mingea in propria poarta!

Rezultat final 3:0 pentru gazde – un rezultat dureros pentru toti petrolistii!

Petrolul: Ramniceanu – Carja(min.46 Buhaescu) , Paun, Ljiubinkovic, P.Stoica – Tudor, Cristi Vlad, – Garleanu (min.27 Catarama), Fl.Dumitru, Buhusi (min.68 L.Mihai) – Oprita
Galbene: Cristi Vlad (’60), Ljubinkovic (’63)