Dezamăgirea, decepția, frustrarea, indignarea, furia și celelalte stări de spirit asemănătore cuibărite în sufletul suporterului petrolist în Sâmbăta Mare, nu puteau, nu aveau cum să dispară într-o săptămână. Cum visul promovării, și așa destul de învăluit în ceață, se transformase într-un coșmar încă din prima repriză a meciului cu daco-geții, nu mai aveam decât să începem construcția noului sezon de Liga a doua chiar cu deplasarea de la Constanța…Sau poate nu e încă momentul? Și cât timp mai e speranța aceea muribundă, deci încă vie, ducem bătăliile până la capăt?

PRIMA REPRIZĂ – Începe cu patru U21 în echipa de start a Petrolului, ceea ce nu e deloc rău, ba chiar e de bine pentru că Moldoveanu șutează cu sete din afar careului, mingea ricoșează dintr-un fundaș la Pușcaș(2) care șutează excelent, din prima, fără speranțe pentru Avram:0-1! Parcă e alt Petrolul, plumbul din picioare a rămas pe strada Stadionului pentru că ai noștri domină autoritar jocul, combină eficient la mijlocul terenului, se apară exact, ies cu capul sus din apărare, adică joacă fotbal, lucru demonstrat și de triunghiul Marinescu-Moldoveanu-Saim(10), ultimul preia în careu și șutează perfect cu stângul pentru 0-2! Continuăm să stăm sus, Moldoveanu(17) câștigă un duel aerian, rămâne singur cu Avram dar în loc să șuteze preferă o pasă telefonată care nu mai ajunge la Arnăutu! E o singură echipă pe teren, gazdele sunt neputincioase, din păcate tabela rămâne nemodificată pentru că Marinescu(20,34) irosește cu nonșalanță două lovituri libere din preajma careului lui Avram, mingea ducându-se peste de fiecare dată.0-2, scor la pauză.

REPRIZA A DOUA – Fără istoric, Farul încearcă câte ceva pe ici pe colo dar cuplul Ghinga-Cazan funcționează bine pe centru, Borța și Țicu își fac treaba pe laterale așa că pericol la poarta lui Lungu nu prea e. Mai mult, aproape de final Ștefănescu zvâcnește, pasă în lateral până la Stoica(un alt tânăr care ar putea să ne ajute pe final de campionat și nu numai), acesta îi potrivește bășica lui Borța(89) care vine din spate și o bagă în ațe:0-3, scor final!
Azi a fost bine, mult mai bine chiar.Și aș zice că nu a fost degeaba, chiar dacă nu va fi să fie să promovăm.Mai sunt cinci bătălii, iar speranța e acolo, în continuare la Reanimare, zbătându-se între viață și moarte.Altă perfuzie, vă rog!

PETROLUL: Lungu – Borța, Cazan, Ghinga, Țicu – Pușcaș, Chindriș – Tudor Șaim (61 Stoica), Marinescu (cpt) (86 Kozoronis), Moldoveanu – Arnăutu (78 Ștefănescu).

Sursa poza: fcpetrolul.ro
Vizualizari: 74 views