In sfarsit, dupa indelungi insistente, azi a avut loc o intalnire intre Mihailovici si reprezentanti ai USP, la sediul clubului, alaturi de CEO Veolia participand si Alexandru Moldovan, director Veolia si Dragos Ferariu, avocat Veolia. Incercand sa sintetizez cele discutate in aproape o ora si jumatate, ar fi de spus urmatoarele:

1.Am solicitat o comunicare periodica directa intre USP si Mihailovici, ramanand stabilit sa ne intanim cel putin de doua ori pe an, in pauzele competitionale.

 2. Parteneri grei, alaturi de Veolia, nu au venit pana acum, din cauza a doua lucruri, conform spuselor lui Mihailovici: a echipei si a suporterilor. Echipa nu s-a exprimat la un nivel multumitor iar din tribuna se scandeaza „demisia” etc. Am explicat ca sursa tensiunilor a fost antrenorul Grozavu, ca suporterii la Ploiesti sunt vulcanici;spera ca odata cu promovarea sa mai apara si alte compe a anii puternice alaturi de club. Ceea ce a fost pana acum au fost doar niste discutii prin care se dorea de fapt ori preluarea echipei de catre altii, ori scenarii fantasmagorice cu oameni din strainatate fara a avea nicio intentie reala de a investi la Petrolul.

3. Nu se pune problema deocamdata a constituirii vreunui SA, momentan inca suntem la faza de constructie a unui club si actuala forma de organizare este potrivita mai bine acestei faze.

4. Nu are niciun impact asupra activitatii clubului faptul ca Veolia va pierde(daca il va pierde) servicul de termoficare al Ploiestiului(care numai in aceasta iarna ii va aduce pierderi de 5 milioane de euro). „Zvonurile privind problemele legate de finantarea activitatii clubului sunt la fel de adevarate ca acelea care ma dau candidat la functia de primar al Ploiestiului”. Adica aberatii.

5. Credeti ca cu actualul lot se poate promova? ” La limita. Se va face o analiza in perioada imediat urmatoare, atat a lotului de jucatori cat si a staffului si vom vedea ce schimbari vom face.”

6. Acel raport al firmei care se ocupa de organizarea clubului, de analizarea/evaluarea activitatii tuturor salariatior, de la femeia de serviciu la presedinte, va fi gata pe 20 decembrie. Alexandru Moldovan, care se ocupa de aceasta problema, a zis ca undeva la sfarsitul lui ianuarie 2019 va fi gata si modelul organigramei care ar urma sa fie implementat,urmand ca apoi sa se parcurga pasii pentru a ajunge la acea forma de organizare (au fost aduse in discutie aici evident problemele legate de marketing,scouting,CCJ,FCPTV,muzeu). S-a discutat si despre prezenta la meciurile de acasa(„ma asteptam sa vina mai multa lume la meci” si despre parteneriatul cu OL si cu Plzen(toate la timpul lor).

7. „Peste cativa ani, luam in calcul identificarea unei locatii/teren in vederea cumpararii/concesionarii pe care sa se construiasca viitoare baza de antrenament a Petrolului”.

8. Aveti ceva sa-mi reprosati?
– declaratia cu mutatul echipei din oras : era pentru cine trebuia sa auda.Nu s-a pus problema si nici nu se va pune vreodata.
– plecatul mai devreme de la meciul de la Popesti : nu pot sa nu fiu suporter, nu imi placea ce vedeam pe teren.
– suporterii trepanati : sunt unii care sunt vesnic nemultumiti, care au in spate anumite persoane.

PS.A urmat apoi si o intalnire Mihailovici – reprezentanti ai Peluzei I

https://doarpetrolul.ro/forum/viewtopic.php?f=3&t=5430&start=375