Reprezentantii clubului: Cristi Vlad, Presedinte, Octavian Grigore, Vicepresedinte si Antrenor Principal, Ion Cojocaru, glorie petrolista, Dragos Ferariu, Avocat
Reprezentatii suporterilor in CD: Ionut Carbureanu (ADGA),
Invitati: Mircea Dridea, Ion Haralambie (glorii petroliste), Bogdan Paun, George Andone (ADGA), Mugur Oprescu (LSCT), Dragos Machitescu plus inca 2 suporteri de la Peluza Latina, Laurentiu Mihai plus inca un suporter de la Peluza 1 – Ilie Oana

AGENDA

1. Ziua Petrolului
S-a propus constituirea unei sarbatori petroliste intitulate Ziua Petrolului. In curand se va posta pe site-ul clubului un sondaj de opinie care sa decida care ar fi cea mai reprezentativa zi pentru a fi aleasa Ziua Petrolului. Propuneri:
– 12 octombrie (1966) – ziua victoriei magice cu 3-1 a Petrolului impotriva Liverpool F.C.
– 16 august (1918) – ziua de nastere a lui Ilie Oana
– 7 aprilie (1937) – ziua de nastere a lui Mircea Dridea
– 31 decembrie (1924) – considerata in mod simbolic ziua de nastere a clubului Juventus Bucuresti, „bunicul” Petrolului, cand Ettore Brunelli, Adalbert Csillag Blank si Sergiu Petrovici au semnat la Capsa fuziunea cluburilor Romcomit si Triumf
– 4 decembrie (1957) – data sedintei clubului care a decis schimbarea denumirii din Flacara Energia Ploiesti in Petrolul Ploiesti. A fost prima mentiune oficiala a numelui Petrolul Ploiesti (clubul mai avusese denumirea de Petrolul intre iunie 1948 si septembrie 1949, insa in Bucuresti).

2. Consultanta organizationala
Am fost informati ca in acest moment in club activeaza un consultant platit de catre Partenerul Finantator Veolia care are misiunea de a face o optimizare organizationala a clubului. In momentul de fata clubul are 15 pozitii administrative si 9 pozitii tehnice. Consultantul s-a intalnit cu fiecare angajat in parte ca sa discute despre pozitia respectiva (intre 2 si 6 ore de interviuri pentru fiecare salariat) si va preda un Raport Final, continand o propunere de organigrama si o definire a pozitiilor, la data de 20 decembrie. Am cerut numele acestui consultant, insa nu ni s-a oferit. Am intrebat daca are experienta din domeniul organizarii cluburilor sportive si ni s-a confirmat ca detine o astfel de experienta. 

3. Strategia pe termen scurt – pana la intreruperea Campionatului
Ni s-a prezentat pe scurt situatia existenta la echipa in acest moment, pe baza intrebarilor adresate de reprezentantii suporterilor:
– Lumu este amendat si suspendat din lot conform regulamentului, pentru refuzul de a intra pe teren la partida de la Braila, motivand ca terenul este mult prea tare pentru el, si pentru refuzul de a intra pe final de meci la Pitesti, aratand antrenorului scorul de pe tabela din acel moment. Are clauza de reziliere in iarna;
– Toto Tamuz este in continuare accidentat. Nu se antreneaza de aproape doua saptamani si starea lui este incerta. Si Toto are clauza de reziliere in iarna;
– Jean Prunescu nu este pregatit suficient la ritm de meci, datorita faptului ca pentru o lunga perioada a facut antrenamente cu grupele de copii si juniori;
– S-a discutat despre Juan Albin. Cristi Vlad a avut o discutie de principiu cu el (strict principial, nu si financiara), Juan manifestandu-si intentia de a veni la Petrolul in iarna. Conducerea analizeaza in acest moment daca se poate risca aducerea lui, stiindu-se personalitatea puternica a jucatorului (care poate fi si inger si demon pentru echipa, in functie de modul cum se simte la echipa), mai ales dupa cele doua experimente mai putin reusite cu Lumu si cu Tamuz. Se va lua decizia in pauza de iarna.
– Conducerea si-a exprimat dezamagirea ca unii jucatori investiti cu incredere asta vara nu s-au ridicat la inaltimea cartii lor de vizita. Pentru fiecare se va lua o decizie in iarna, in pauza competitionala.
– Tavi ne-a explicat ca intentia mandatului lui a fost in mod clar acumularea a cat mai multe puncte si disciplinarea jocului. Stie ca suporterii sunt nemultumiti de lipsa de spectaculozitate, insa pentru moment a preferat revenirea echuipei in zona superioara a clasamentului, in ideea ca se vor face ajustari in pauza de iarna, care vor completa posturile deficitare.
– O nemultumire a Antrenorului Principal a fost modul in care i se adreseaza un grup de suporteri petrolisti aflati constant in spatele bancii, in timpul meciului – injurii si cuvinte urate la adresa lui si a familiei lui. In conditiile in care are inregistrate 5 victorii si un egal in meciurile oficiale. A atras atentia ca comportamentul unor suporteri care injura antrenorii si conducerea echipei se reflecta vrand-nevrand si asupra jucatorilor din teren.

4. Strategia in pauza de iarna
Cristi Vlad a spus ca imediat ce se va pun punct stagiunii se va face o analiza a comportamentului fiecarui jucator aflat sub contract si se vor trage imediat concluzii daca acel jucator continua sau nu cu echipa. Exista deja o definire a profilelor de jucatori de care este nevoie, in zone considerate deficitare la echipa si au inceput deja sa fie contactati jucatori noi. In iarna se vor face modificari de lot pe aceste posturi considerate acum deficitare.

De asemenea, analiza va fi facuta si in zona bancii tehnice, urmand sa se ia si acolo o decizie.

A consemnat pentru USP,

Bogdan Paun

http://doarpetrolul.ro/forum/viewtopic.php?p=297021#p297021