Evolutia ezitantă, dezlânată, neconcludentă, departe de ceea ce înseamnă fotbal, a Petrolului din ultima perioadă, speram să se termine la Tîrgu Jiu, acolo unde, orice alt rezultat în afara victoriei înnegrea și mai mult pasa teribilă în care se află lupii galbeni.Adversar modest, teren sintetic, frig, ploaie, zloată, nimic nu conta, importante erau cele trei puncte.Iar dacă acestea urmau să vină drept consecință a unui joc solid, elaborat, modern, atunci cu atât mai bine…
PRIMA REPRIZĂ – Nimic.O evoluție de coșmar a Petrolului, una în care nu am jucat nimic, nimic, nimic…Trist, dezamagitor, rușinos!
REPRIZA A DOUA – Aproape nimic.În niciun caz fotbal, cu foarte puține excepții, care au întărit regula, aceea care spune că nu poți păcăli fotbalul la nesfârșit.Și care era cât pe-aci să se producă, dacă arbitrul vroia să arate punctul cu var la intervenția lui Bărboianu(89), amnezic și el de câteva etape, aflat cu mâinile anapoda în careu. În rest, nu se poate numi fotbal pătrunderea în careu a lui Hamza, centrarea în fața porții și reluarea nefericită a lui Oiță(48) în proprie poartă pentru 0-1, scor cu care s-a și terminat partida.Bleah!
Lucrurile pur și simplu nu mai pot și nu mai au cum să continue așa. Ori jucătorii echipați în galben-albastru își reamintesc să joace fotbal, mult, puțin, atât cât știe și poate fiecare, ori dacă nu, va trebui în scurt timp un șoc la echipă, dacă nu se trezesc din proprie inițiativă.Pentru că nu vrem și nu putem să asistăm la transformarea Petrolului nostru într-o echipă fadă, ștearsă, mai rău, certată cu fotbalul.Ați înțeles, uitucilor?
Vizualizari: 1 views