Nu ne interesează ce fac alții,  batem ultimele trei meciuri apoi ne distantam social în centru sau oriunde sa sarbatorim promovarea. Prima strigare, la Turnu Magurele, a venit timpul să producem victorii! Sau încă nu, nu e momentul, nu pentru ca nu vrem ci probabil pentru ca nu putem….rămânea de văzut!


PRIMA REPRIZĂ – Începe în nota obișnuită a acestui playoff, cu ambele echipe crispate,  temătoare,  dar, ceea ce intrigă cel mai mult e că Petrolul are în primul „11” un singur vârf,  Blanaru, intr-un meci în care se presupune ca ai venit să învingi. În fine, Haită (6) e găsit liber în careu dar înaltă zmeul și Ispas(35) șutează puternic de la distanță dar Avram e atent si prinde. Și gata, asta a fost tot în primul mitan,  unul în care Petrolul nu a arătat nimic altceva decât o neputință cronică. 0-0 la pauză.


REPRIZĂ A DOUA – Una în care am trecut de la fotbal cu lingurița la fotbal cu lingura, adică ceva mai mult, despre polonic nu poate fi vorba. S. Pana (59) șutează peste din lovitură liberă,  în sfârșit,  vedem o acțiune cursiva a Petrolului finalizată de Marinescu(68) cu un șut tot peste poartă,  continuăm sus și Roige (69) unul dintre puținii lupi care au avut nota de trecere, șutează fără forță din careu și mingea deviată de Ispas se duce în plasa laterală exterioară, Se vede că ne dorim, dar nu e suficient, Roige centrează  de pe stânga,  Hamza prelungește pana la Arnautu (77) dar capul acestuia se duce peste. Repede, dincolo unde Voinea (77) pătrunde în careu și șutează peste iar Haită (81) nu nimerește poarta din lovitura liberă. Sarghi se târăște, cere schimbarea , Barboianu da în foc pe margine dar Enache a avut grija să ne rezolve pe toți pentru că nu mai are dreptul la schimbări,  a simțit nevoia  sa îl mai țină pe Blanaru încă cinci minute după pauză (!). În sfârșit,  corner Ticu și cap Arnautu (93) scos din fata porții de Ispas și mediul se termina așa cum a inceput:0-0!


Probabil ca victoriile aduc victorii dar la Petrolul, egalurile sigur aduc evaluări. Am reușit să nu mai fim la mana noastră pentru că am uitat cum e să învingi. Poate totuși va aduceți aminte cum mai e să bați pe cineva și să ne arătați și nouă asta la mediul cu Argeșul.Până atunci însă,  neputința voastră este suferința noastră. 


FC Petrolul: Avram (46 Lungu) – Sîrghi, Răuță, Manolache, Țicu – Pierce (52 Arnăutu), Meza Colli – Deac, Marinescu (cpt), Saim Tudor (14 Roige) – Blănaru (72 Younes). Antrenor: Costel Enache.


Foto: Răzvan Păsărică (www.sportpictures.eu).

Vizualizari: 171 views