Toată lumea era conștientă de importanta meciului contra celor la Mioveni.Antrenori, jucători, conducători, suporteri. Navigatul în apele salcii ale mijlocului clasamentului nu convine nimănui, dar ca sa evadezi de acolo trebuie sa și poți. Iar sa poți înseamnă sa joci fotbal și sa te lupți cu toată lumea, federație,  arbitrii, Digi,  chiar și iarba din ce în ce mai puțin verde de acasă, acolo unde nu prea mai reușim să batem pe nimeni…
PRIMA REPRIZA – Începe, surprinzător sau nu, cu oaspeții invadand careul nostru, Hergheligiu (2) șutează de la marginea careului, nejenat, nederanjat, cotofana se duce spre coltul lung, Avram nu reușește sa se interpuna dar avem noroc pentru ca basica trece foarte puțin pe lângă. Noi, nimic, nada, lipsa lui Marinescu,  nu e un secret ,se vede, chiar dacă Mihaescu nu joacă rău, Hamza se zbate dar nu prea îi iese, Stoica se straduie dar mai are de acumulat în timp ce unii componenți ai haitei încearcă sa iasă din eclipsa de formă și nu prea reușesc. Așa că,  fără sa strălucească, Mioveni parcă arată mai mult fotbal, Anghelina (26) șutează în forță dar Avram e acolo și reține.În sfârșit, ne trezim, Saim(26) aduce un plus de prospețime și șutează puternic dar Croitoru respinge, continuam sus și Stoica (27) trimite cu capul periculos din 8 metri dar Croitoru scoate din nou.Nu avem sclipire, suntem previzibili și atacurile noastre sunt respinse facil de o defensiva bine organizată, Hamza (35) e lansat în adâncime, prea tare, acolo e Croitoru care scapa inexplicabil săpunul, Younes e la pândă și are o execuție incredibilă, cu călcâiul, mingea se duce agonizant spre poarta goală dar golul de kinograma pe care îl așteptăm cu toții nu se produce pentru că varza nu vrea sa intre și se duce pe lângă. Perioada ceva mai bună a Petrolului din primul mitan se încheie cu șutul lui Saim (45) care se duce peste.0-0 scor la pauză.
REPRIZA A DOUA – Cea în care așteptăm să vedem o haită dezlănțuită napustindu-se spre buturile argeșenilor. Nu o vedem.Saim(60) mai încearcă o dată un șut sănătos dar Croitoru are din nou soluții,  dincolo Avram se opune de doua ori la trasoarele lui R.Costin (63,64).Jocul Petrolului e în scădere pentru că și conditia fizica e una cel puțin dezamăgitoare, Mihaescu (73) înaltă zmeul, Munteanu (78) șutează pe lângă, timpul trece și punctele trec și ele, Hamza (84) e cosit în careu, așa se vede din tribună dar arbitrul vede altfel…Oaspeții au reacție pe contraatac dar scăpăm cu fata curată, iertarea vine de la Cosereanu (94) care trage pe lângă bara din șase metri.Fluier final,0-0…nu a fost nici de data asta.
Și nici nu avea cum sa fie.Nu cu fotbalul pe care l-am arătat azi.Și nu numai azi.Și ceea ce e cel mai trist e că pe Ilie Oana toate echipele vin sa ia.Puncte, nu goluri.Pentru că aici noi suntem gazdele perfecte, nu mai știm să marcăm, nu mai batem pe nimeni…
FC Petrolul: R. Avram (cpt) – Bărboianu, Sîrghi, Cioinac, Țicu – Saim Tudor (61 Deac), Meza Colli, Mihăescu (78 Olaru), I. Stoica – Younes, Arnăutu (61 Munteanu). Antrenor: Flavius Stoican.
MESAJE AFISATE de P1 si Peluza Latina
P1 – „PETROLUL A RENASCUT SI TRAIESTE DOAR PRIN NOI / NE-AM SATURAT DE MERCENARI FARA SUFLET CA VOI!”
Latina – „DIGI SCHIMBA SAPTAMANA / WEEKENDUL INCEPE LUNEA”
Latina – „DEGEABA CERSITI AJUTORUL FANILOR / CAND JUCATORII VOSTRI STIU DOAR MIROSUL BANILOR”
Vizualizari: 2 views
FOTO: Razvan Pasarica (SportPictures.eu)