Gigi Multescu, antrenor FC Petrolul

„Pentru mine este o mare surpriza, nu credeam ca in 4 zile puteam sa-i duc la aceasta dinamica si ritm de joc pentru aproape 75 de minute. Am riscat putin, cerandu-le jucatorilor sa faca pressing, sa verticalizeze si sa joace in viteza. Foarte importanta a fost contributia tehnica a lui Selymes.

Ma bucur pentru suporteri, in primul rand pentru ei am venit si in al doilea rand nu puteam sa refuz o astfel de oferta.

A iesit nesperat de bine, puteam sa inscriem mai multe goluri dar e bine si asa. Si ce lot si jucatori are Cluj. Mi-a fost mare frica dar am reusit sa-i contracaram si i-am tinut departe de porta.

Prima data am crezut ca nu a intrat mingea in poarta.

Aveam nevoie de o victorie ca de aer ca sa existam. Noi am jucat pentru paine, ei au jucat pentru cozonac. Deci este o diferenta.

E o surpriza cu cele doua echipe din fata, tin trena si sunt pe primele locuri si nu reusesc sa faca pasi gresiti. Asteptam meciurile directe, cand sunt meciuri de 6 puncte si putem direct sa recuperam acest ecart.”

Robert Moldoveanu, atacant Petrolul (imprumutat de la Dinamo)

„La meciul cu Poli am facut niste greseli si asta ne-a costat. Nea Gigi a reusit sa bage putina adrenalina in noi si sa ne faca mai puternici si asta s-a vazut in teren.

Eu incerc de fiecare data la antrenamente astfel de executii si mi-a iesit. Speram sa jucam si noi si Cluj in prima liga. Noi trebuie sa castigam fiecare meci, sa dam cel mai bun pentru a ajuge acolo sus si sa promovam”

Bogdan Lobont, antrenor U Cluj

„O experienta interesanta, e dureros cand pierzi si aceasta experienta traita aici o sa ne ajute cu toate ca am pierdut. Ne-a lipsit putin curaj si putin mai multa agresivitate dar per total am facut un joc bun. Experienta pe banca conteaza mai putin, e mai important ce fac jucatorii in teren.

L-am felicitat pe Moldoveanu, a avut o executie extraordinara si are toate sansele sa faca cariera.

Nu am ce sa reprosez nimanui si cu siguranta putem sa facem si mai mult deoarece putem sa facem mai mult. Atmosfera a fost superba, vreau sa vad pe toate stadioanele astfel de atmosfera. Practic asta este fotbalul – si ai lor dar si ai nostrii.”