Înfrângerea din etapa trecută si mai ales faptul ca la final de meci si de tur de campionat s-a strigat „Demisia!” unui antrenor lăsat suficient de mult timp sa arate ce poate,toate acestea nu puteau să ne facă să privim cu optimism partida contra trupei lui Maldarasanu, o echipă cel puțin incomodă și care, la cum se prezintă ai noștri în ultima perioadă, avea toate șansele sa ne facă zile și mai fripte decât le avem deja.
PRIMA REPRIZA – Începem mai greoi, singurul eveniment notabil fiind șutul lui Munteanu (3) care se duce mult peste.După care o lovitură liberă de pe stângace bine executată de Ticu, Arnautu (14) se înaltă și trimite cu capul spre poartă, Gavrilas respinge în față până la Sarghi (14) care din doi metri gaseste singurul sut pe care nu trebuia sa îl găsească, acela în brațele portarului căzut pe gazon! Continuăm ofensiva dar soluțiile de desfacere a apărării bine organizate a oaspeților sunt puține, Saim (23) își asumă totuși responsabilitatea si trage din prima din afara careului dar mingea izbește stâlpul drept al lui Gavrilas! Dincolo șutul lui Cl.Herea (27) e prins de Avram,în timp ce capul lui Gavrila (28) peste de la poarta cealaltă încheie o repriză pe care o puteam termina în avantaj, dar nu a fost cazul,0-0 la pauză.
REPRIZA A DOUA – În care speram sa nu intram în criza de timp, Gavrila (49) șutează insuficient de puternic și Gavrilas prinde, Munteanu (54) trage cum trebuie, adică în forță, Gavrilas respinge cu pieptul până la Arnautu (54) care din șase metri pune latul inexplicabil, adică strâmb și mingea se duce la naiba.Același Arnautu (57) șutează peste din lovitură liberă de la semidistanta după care Gavrilas se evidențiază la bomba lui Mihaescu (61) pe care o respinge în extremist, recentrare și Saim (61) reia cu capul peste.Îl imita puțin mai târziu,  Gavrila (67), după care minutele trec doar ca să scoată în evidență neputința unei echipe aflate poate intr-un blocaj cauzat de incapacitatea găsirii unor soluții care să producă pericol cu adevărat la poarta oaspeților. Care pericol apare în prelungiri în partea cealaltă atunci când arbitrul dicteaza în mod eronat lovitură liberă indirectă de pe linia de șase metri pentru o pasa la portar data fără intenție,însă Coman șutează în zid și reușim sa „producem” un punct, 0-0, scor final.
Și un cor la final cu același refren de data trecută:”Demisia!”.
Ultimul bal de la Arad, în care speranțele noastre sunt cele ale porcului de Crăciun, trebuie sa marcheze, ca orice sfârșit, și un alt început, unul al speranței că nu e totul pierdut, ca încă se mai poate și dacă se mai poate atunci vom lupta împreună până la capăt. Doar că acest împreună nu îl include nici pe Stoican și nici o parte a componenților actuali ai lotului petrolist.
FC Petrolul: Avram (cpt) – Olaru, Sîrghi, Manolache, Țicu – Meza Colli, Mihăescu – Munteanu (80 Gnaboyou), Gavrilă (88 Bratu), Saim Tudor (64 Ștefănescu) – Arnăutu. Antrenor: Flavius Stoican
Foto: Cristi Stavri.
Vizualizari: 102 views