Petrolul a organizat o conferinta de presa inainte meciului de vineri cu Ripensia Timisoara. Mai jos, cele mai important declaratii ale celor prezenti.

OCTAVIAN GRIGORE

„Un meci in care vreau sa ne regasim constanta si sa bifam din nou o victorie ce sa ne apropie de cele doua locuri promovabile.

Nu va fi un meci usor impotriva unei echipe cu jucatori de prima liga  ca Straut, Popovici ori Mansour. De asemenea, Ripensia a facut meciuri bune in deplasare, de exemplu egaluri la Cluj si Arges. O echipa ce are potential, ce este in suferinta si ce va veni sa faca un joc bun. Alt aspect e ca Pelici a preluat echipa de luni si asta va aduce probabil un suflu nou.

Este un campionat puternic si chiar daca pare dezechilibrat acest duel din punct de vedere al obiectivelor, intalnim o echipa ce trebuie tratata cu maxima seriozitate.

Cluj, Targoviste, Arges si cele doua echipa ce sunt deasupra noastra (Snagov si Clinceni) sunt cele ce se vor bate la promovare. Cred insa ca Snagov si Clinceni o sa piarda puncte si o sa coboare in clasament. Ne dorim victorii in ambele meciuri, atunci cand le vom intalni.

Petrolul este un club ce are finantare privata si modul in care ne-am organizat aduce respect. Avem o situatie financiara stabila si ne dorim prin rezultatelor pe care le vom face sa oferim liniste si in tribune deoarece avem nevoie de linistea lor pentru a le transmite acestor copii sprijinul de care au nevoie.

Suntem inca o echipa in constructie. Nu putem sa spunem ca suntem puternici ori slabi intr-un anumit compartiment. Pentru jocul de maine, de exemplu, avem jucatori importanti ce nu se regasesc in lot – Marinescu, Cazan ori Ghinga. Ultimul absenteaza de 3 saptamani si sper sa-l avem pentru ultimele meciuri. Marinescu reintra in programul normal de luni.

Orice punct este important deoarece ne dorim promovarea. Jocul frumos ori cresterea de jucatori palesc in fata acestui obiectiv. Nu este usor sa motivezi jucatorii si sa-i tii in acest obiectiv deoarece si ei pot avea momente de relaxare. Poate nu am facut cele mai spectaculoase jocuri dar punctele acumulate ne fac sa ne gandim la promovare. Sper ca prin omogenizare si crearea relatiilor de joc sa oferim si spectacol dar, in acest moment, importante sunt punctele.

In momentul asta nu resimtim o stare de oboseala si avem un lot destul de generos. Avem un preparator fizic ce tine nivelul de pregatire ce ne permite la ora jocului sa avem o prospetime fizica. Nu vad in momentul acesta o problema din acest punct de vedere.

Au fost momente la Braila cand nu am fost multumit de joc. Am intrat intr-o stare de nepasare, acalmie si nu am fost prezenti in anumite momente. Am primit goluri usoare, stupide. Sper ca prin analiza video avuta cu echipa sa gresim mai putin. Important e sa nu oferim adversarului sansa de a spera ca pot face un meci mare. Suntem o echipa intr-o permanenta reconstructie dar nu ne putem permite pasi gresiti.

Nu am avut cele mai bune rezultate cu Grozavu si estimarea sa nu a fost una corecta. Echipa are nevoie de liniste si puncte si, din retur, dupa ce vom structura un grup puternic putem discuta si despre o alta atitudine in teren. Eu imi doresc un grup puternic tot timpul. In perioada urmatoare vom cauta sa intarim lotul dar cei adusi trebuie sa se integreze in grupul actual. Ca numar de jucatori, avem nevoie de un lot puternic de 24 de jucatori – cu jucatori ce asigura competitie pe posturi.

Imi place meseria de antrenor. Vom vedea daca voi continua. Rezultatele sunt cele ce tin un antrenor. As vrea sa continui daca sunt rezultate. Dar nu o sa ma cramponez si o sa luam deciziile impreuna pentru a fi bine clubului.

Toto Tamuz nu este in parametri de joc.”

ARNAUTU

„Trebuie sa legam victoriile si cu siguranta nu ne va astepta un meci foarte usor. Trebuie sa dam totul pe teren.

Am reusit sa marchez in ultimele etape niste goluri importante dar conteaza rezultatele echipei. Momentan ma simt foarte bine, am avut acea perioada de inactivitate, daca pot sa-i spun asa, dar simt ca mi-am intrat in ritm.”

OLARU

„Avem un meci foarte greu.

Toate echipele se baricadeaza foarte mult cu noi. Se motiveaza suplimentar si de multe ori joaca diferit fata de ce vedem pe video.”