Evident că dezamăgirea și frustrarea de după meciul cu lanterna din Snagov nu au cum să dispară prea curănd, probabil că nici măcar după un succes la Cluj, împotriva altei formații aflate în derivă, o umbra a celei din campionatul trecut.Ceea ce s-a intîmplat etapa trecută pe Ilie Oană a usturat, ustură și va mai ustura o vreme, dar parcă trei puncta sub Feleac ar putea să mai aline un pic amarul suporterului petrolist, pus la grele încercări în ultimii ani…
PRIMA REPRIZĂ – Incepe abrupt, cu Petrolul hotărâtă să facă legea, Arnăutu îl găsește ideal pe Blănaru(3) dar acesta nu are Țaca-Paca să se lipească la gol pentru că ratează, din nou, din poziție unu la unu cu Dur-Bozoancă, portarul clujean reușind să evite golul. Atacurile noastre, chiar și fără mare claritate continua, Florescu(15) o dă pe volei în propriul careu dar arbitrul nu dă nimic și dacă VAR nu e, nimic nu e; lupii continuă să fie la timonă , Arnăutu prelungește cu capul pe spate și același Blănaru(39) trimite, tot cu capul, din colțul careului de șase metri, pe lângă.Stoica(42) primește aproape de linia de fund, pătrunde în careu și șutează din unghi dar Dur-Bozoancă e acolo și evită golul din nou și repriza, una în care gazdele au fost inexistente, se încheie la fel cum a început:0-0!
REPRIZA A DOUA – Tot ai noștri încep ofensiva dar șutul lui Munteanu(51) e prins de Dur-Bozoancă, repede dincolo, Sarghi pierde un duel aerian cu Gavra(51) care nu stă mult pe gânduri , plasează un exterior de fotbalist de la 18 metri și Lungu ia mingea din plasă: 1-0!Filmul se rupe și visul urât e abia la început, Pârvulescu(68) îî face otită lui Racu – unul dintre fotbaliștii ajunși din greșeală la Petrolul în această vară – pătrunde în careu, șutează dar Lungu salvează in extremis; apoi Miranda(71) îl ridiculizează pe Sarghi, intră în careu și e busculat de Marinescu, penalty care nu cred că nu a fost.Execută Florescu(76), Lungu pleacă pe fentă, 2-0!Credeam că tacâmul devenise complet după ce Marinescu și Stoican au luat cartonașe roșii dar tragi-comedia incă nu s-a terminat, Pârvulescu zburdă pe stânga, îl vede pe Taub(85), lat și 3-0!După care, Florescu îl vede pe Burghele(91) care ne pune bomboana pe colivă și măcelul se oprește :4-0! Scor final!
După meciul cu Snagov credeam că mai rău nu se poate.M-am înșelat.Situația nu e una roză, e clar, nu e nici dramatică, încă, dar lucrurile nu mai pot continua așa.Și dacă rezultatele sunt catastrofale, sunt pentru că ele reflectă jocul echipei, unul care ne dă frisoane și care ne dezamăgește profund. Al unei echipe care continua să ne facă să bem. De supărare.
Petrolul: C. Lungu – Bărboianu, Racu, Sîrghi, Ţicu (Ant. Manolache 9′) – Al. Munteanu (Gab. Deac 60′), D. Meza Colli, Laur. Marinescu (cpt.), I. Stoica – Arnăutu, Blănaru (Y. Hamza 78)
Vizualizari: 533 views