După noaptea minții din meciul cu Rapid, lucrurile încep să devină tot mai simple.Urmează deplasarea la Arad unde dacă pierdem, mai bifam un an de matineu, dacă nu, mai tragem speranța de doi sau mai mulți bani…


PRIMA REPRIZĂ – Începem cu Blanaru în locul lui Marinescu, care Blanaru vrea sa se remarce, pătrunde în careu și șutează cu stangul fără însă prea mai primele pentru Iaca care reține. Jucam parcă un pic de fotbal, mai mult decât în seara care ne bântuie si acum, ba chiar mult mai mult pentru ca Ticu centrează perfect și Deac(23) se înaltă și lovește mingea cu capul mai mult ca perfect:0-1! Continuăm ofensiv, gazdele nu prea arata nimic, Deac îl vede bine pe Blanaru ( 33) acesta pătrunde în careu, preia dar, inexplicabil, nu șutează încercând sa scoată un penalty care nu vine…0-0 la pauză.


REPRIZĂ A DOUA – Începe abrupt cu o gaura în defensiva noastră care îi permite lui Buhacianu(46) să intre în careu, sa înțepe mingea pe lângă Avram, care nu îl poate opri decât prin fault.Faza clasica de penalty și lecție deschisă a lui R. Moise(49) despre cum se execută, 1-1! Gazdele devin mai insistente si mai ,periculoase, Petrolul nu se regăsește, Buhacianu (64) pătrunde cu Rauta în spate dar șutează modest și mingea se scurge pe lângă bara la coltul lung, dincolo doar cu capul lui Meza Colli (75) prins de Iacob, nu se putea emite vreo pretenție la victorie petrolista. 1-1 scor final.

Asta e.Probabil, dacă nu chiar sigur, atât se poate la momentul actual.Numai ca trebuie mai mult.Mult mai mult.Ambiție, voința, determinare, sacrificiu.Ce ziceți băieți,  le găsiți până ajungeți la Turnu Măgurele? 

Petrolul: R. Avram – Sîrghi (D. Enache 82′), Andr. Răuță, Ant. Manolache, Ţicu – Pierce – Gab. Deac (M. Bratu 78′), Meza Colli, Saim Tudor – Șt. Blănaru, Arnăutu (Laur. Marinescu 65′)
Rezerve neutilizate: C. Lungu, Apostolachi – Nițescu
Antrenor: Costel Enache

Vizualizari:163 views
Foto: Ciprian Petcuț.