petrolul alexandria acasa

Asteptata cu interes, chiar si dupa balba organizatorica a clubului care initial programase meciul sambata, meciul Petrolului in compania liderului din Alexandria avea sa ne ajute, indiferent de rezultat, sa ne stabilim niste repere privind locul si rolul lupilor galbeni in serie la momentul actual.Si, dupa cum au decurs ostilitatile pe teren, ne-am cam lamurit…

PRIMA REPRIZA €“ Incepe echilibrat, dar totusi anost, cu o echipa a Petrolului care cauta sa se instaleze in jumatatea adversa si cu o echipa oaspete care se apara cu calm , nu bubuie mingea si arata, ne place sau nu, ca stie si fotbal.Primul sfert de ora si mai bine nu se intampla nimic deosebit, pana cand Olaru(20), la un nou meci sters in tricoul galben – albastru, face o preluare pe piept insa sutul sau din voleu lasa mult de dorit pentru ca trece departe de poarta lui Olteanu.Atacuri prelungite ale lupilor, Arnautu, cu o evolutie in crestere, intarzie prea mult pe dreapta, mingea ajunge totusi la N. Popescu(22) care suteaza putin peste vinclu.Oaspetii se apara destul de exact, lucru facilitat si de replica palida in atac a haitei cu regizorul Cl.Tudor departe de forma de dinaintea accidentarii, nici apararea nu exceleaza pentru ca o minge venita de nicaieri e balbaita pe partea stanga de Prunescu, urmeaza o centrare in careul nostru barbierita de Antoche, altfel, cu un joc peste media echipei, si un sut de fotbalist de clasa al lui Capatina(30) care se duce aproape de vinclu si ne arata ca e greu sa castigi o partida doar pentru ca te numesti Petrolul, 0-1!Suferim, dar asta e realitatea, Chindris(34) are un trasor care se duce putin pe langa, Arnautu(41) e aproape de gol dar Olteanu intinde piciorul si scoate miraculos, dupa care acelasi Arnautu il vede ideal in careul oaspetilor pe Prunescu(43), venit probabil sa-si spele din pacate, care suteaza inteligent peste Olteanu si restabileste egalitatea, 1-1, scor la pauza.

REPRIZA A DOUA €“ Ne gandeam ca a fost excelent ca am intrat la pauza cu 1-1, avem timp in al doilea mitan sa marcam nu unul, ca e riscant pentru cei cu boli cardiace, ci macar doua goluri ca sa plecam fericiti acasa. Dar ne gandeam prost.Petrolul nu a reusit, in mai mult de 45 de minute, sa isi creeze o situatie cu adevarat periculoasa la poarta celor din Alexandria.Ceea ce este rusinos.1-1 scor final.

Petrolul, la cum s-a prezentat azi, daca ar fi castigat, ar fi fost o victorie nemeritata.Nu e suficient sa iti doresti mai mult victoria, iar victoriile nu aduc mereu victorii.Mai trebuie sa joci si fotbal.Iar azi, AFCM Alexandria a aratat mai mult fotbal si a demonstrat, fara prea mari eforturi, ca isi merita locul de lider al seriei.

PETROLUL: Bolboașă, Catană, Prunescu (46 Francu), Antoche, Velisar, Chindriș, Olaru,€“ N. Popescu (52 Ciocallteu), Cl. Tudor (cpt) (84 Păun), Saim Tudor,€“ Arnăutu (72 D. Gheorghe).